WMW - Varaždin

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Otpad na dječjem igralištu u Jalkovcu

otpad igralisteSve je puno smeća, kutija cigareta, opušaka, plastičnih čaša, razbijenih boca... – požalila nam se jučer čitateljica Simona Novoselec na neuredno dječje igralište u Jalkovcu jer ne zna kome bi se drugome obratila.

Za održavanje dječjih igrališta zadužena je tvrtka Parkovi d.d., koja je sad već riješila problem, ali smo ih ipak zamolili za dodatni komentar.

- Na području grada Varaždina ima 50 dječjih igrališta. Sakupljanje otpada sa svih zelenih površina obavlja se na dnevnoj bazi, kao i obilasci dječjih igrališta. Nažalost, tijekom vikenda na pojedinim igralištima okuplja se starija mladež, koja konzumira alkohol i za sobom ostavlja veće količine otpada, koje je nemoguće sakupiti odmah po njihovu nastanku. Tako je igralište u Jalkovcu počišćeno jučer, 24. ožujka, ujutro – poručili su iz Parkova i dodali da nakon dojave građana ili posjetitelja reagiraju bez odlaganja.

- Budući da se delinkventsko ponašanje ujedno povezuje i s remećenjem javnog reda i mira, ali i s drugim nedopuštenim radnjama kojih smo svjedoci, apeliramo i na druge nadležne institucije koje bi svojim uključivanjem mogle takve stvari spriječiti te omogućiti ugodniji život ostalih ljudi u zajednici – stoji između ostalog u odgovoru.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
383212