WMW - Varaždin

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Poziv za dodjelu potpore za organizaciju varaždinskih događanja

poziv za dodjeluTuristička zajednica grada Varaždina objavila je poziv za dodjelu potpora za organizaciju događanja koja nadopunjuju turističku ponudu grada Varaždina te stvaraju dodatni turistički promet. Da bi se olakšala organizacija i razvoj kulturnih, zabavnih, sportskih i ostalih događanja u gradu Varaždinu, Turistička je zajednica grada Varaždina će dodijeliti  bespovratna sredstva za troškove neposredne organizacije događanja koja nadopunjuju turističku ponudu grada Varaždina te stvaraju dodatni turistički promet.

Za sredstva potpore mogu se kandidirati trgovačka društva, obrti, zadruge, ustanove i udruge. Potrebna dokumentacija može se preuzeti na web stranicama Turističke zajednice grada Varaždina. Rok za predaju  dokumentacije je 9. travnja 2015. godine.

Stručno povjerenstvo Turističke zajednica grada Varaždina odabrat će događanja koja unapređuju i razvijaju turističku ponudu grada te stvaraju prepoznatljivu sliku Varaždina kao kulturnoturističkog središta regije. Poziv za kandidiranje događanja nova je prigoda za usklađeno stvaranje dodane vrijednost varaždinskog turističkog proizvoda, a time i razvoja grada Varaždina.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
383259