WMW - Varaždin

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

HDZ: Spremni smo preuzeti odgovornost za Grad Varaždin

odgovornost varazdinRaspuštanje gradskog odbora je korak prema preuzimanju odgovornosti, ističu u HDZ-u

Na jučerašnjoj 26. sjednici Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Varaždinske županije raspušten je Gradski odbor HDZ-a Grada Varaždina te izabrano Povjerenstvo, što smo jučer i objavili na portalu Varaždinskih vijesti. Danas je stiglo i službeno priopćenje županijske organizacije HDZ-a, gdje su naveli razloge raspuštanja.

Za predsjednika Povjerenstva Gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina izabran je Damir Habijan, dipl.iur, a članovi Povjerenstva su:  doc.dr.sc. Milan Rezo, Darko Šabijan, dipl.iur.,Krešimir Čop, Robert Gotić, dipl.ing.građ., Goran Bobek, Silvija Cupar Bilić, dipl.iur., Laura Musliu, Mirko Martinjak, mr.sc. Zorana Sedlanić Cecelja, dr.vet.med., Krešimir Čampa, Sanja Labaš, i Marija Crnčec, povjesničarka umjetnosti i etnologije.

- Iz izbora u izbore vidljiv je stalni rast potpore birača HDZ-a u gradovima i općinama na području Varaždinske županije o čemu svjedoči i izborna pobjeda za gradonačelnika i Gradsko vijeće u Novom Marofu. HDZ je spreman preuzeti odgovornost za vođenje Grada Varaždina i Varaždinske županije -stoji u priopćenju HDZ-a Varaždinske županije.

- S obzirom na aktualno stanje u Gradu Varaždinu: nenamjensko trošenje proračunskih sredstava, izbjegavanje provođenja javne nabave, afere sa zapošljavanjima članova obitelji gradskih dužnosnika,, s imenovanjima u gradskim ustanovama i tvrtkama, proračunskog manjka  … ne čudi da ih se više u Varaždinu ne zove Kukuriku koalicija već Bankrot koalicija - stoji nadalje u priopćenju.

- Sukladno navedenom upravo je i sastav Povjerenstva takav da su pokriveni svi resori: gospodarskog, kulturnog, športskog, znanstvenog, obrazovnog … područja života. Također vodilo se računa i o zastupljenosti prema stranačkim zajednicama: hrvatski branitelji Mirko Martinjak, ratni pripadnik 7Gbr PUMA), mladež: Sanja Labaš, studentica na FOI-u, utemeljitelji Krešimir Čop, iz Akademske zajednice doc.dr.sc. Milan Rezo, profesor na Geotehničkom fakultetu, Robert Gotić poduzetnici. Imenovano Povjerenstvo ima zadaću našoj stranci u Varaždinu dati novi zamah, pripremiti predizborni program, odnosno pripremiti se za izgledne prijevremene izbore za gradonačelnika i Gradsko vijeće - navedeno je u priopćenju HDZ-a.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
383257